До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Кара Делевінь представляє різдвяну колекцію Dior

Модний дім Dior представив нову різдвяну рекламну кампанію ювелірних прикрас Dior Joaillerie. Головною героїнею нового кампейну стала британська модель і актриса Кара Делевінь. За сюжетом ролику дівчина відчиняє вікно, щоб насолодитися зимовими святами, а там на неї чекає чарівний снігопад з коштовних прикрас Rose des Vents і Mimirose, починаючи від ніжних намист і браслетів з діамантами й закінчуючи блискучими каблучками.

У різдвяній рекламній кампанії прикрас Dior Joaillerie Кара з’явилася в червоній сукні-бюстьє. Шию дівчини прикрашали всілякі підвіски, у вухах красувалися елегантні сережки, а кисті рук демонстрували каблучки, прикрашені восьмикутними зірками з перламутром і діамантами з колекції Rose des Vents, а також вишукані прикраси Mimirose з білого золота. Нові прикраси, які створив артдиректор ювелірного напряму Dior Віктуар де Кастеллан, з легкістю можуть стати головним подарунком напередодні новорічних свят.

Реклама

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.