До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Балтійський бриз: нова капсульна колекція Reserved

Польський бренд Reserved представив нову рекламну кампанію капсульної колекції Re.Design весна-літо 2019, натхненням для якої послугувала культура і народне мистецтво країн Балтії. Нова капсула складається з яскравих фольклорних дизайнів тісно переплетених з тенденціями цього сезону. У центрі сюжету нового кампейну – супермодель Малгоша Бела.

Reserved весна-літо 2019

Гармонія пастельних північних пейзажів, краса природи і нордичний мінімалізм архітектури Естонії і Латвії знайшли своє відображення в чистих лініях, лаконічних формах і спокійних відтінках нової колекції. Тут красуються як романтичні колірні рішення – блідо-зелений, морський відтінок і піщана палітра, так і глибокі тони бордового, рожевого і антрациту, що додає свіжості лінії.

Реклама

Reserved весна-літо 2019
Reserved весна-літо 2019
Reserved весна-літо 2019

В основі колекції – стиль 1970-х років у поєднанні з естетикою 1990-х. Так, сукні, зав'язані на шиї, і розрізи через всю спину супроводжують великогабаритні, гратчасті кофти, а сукні довжини максі і комбінезони з V-подібним вирізом подружилися з короткими джинсовими куртками.

Reserved весна-літо 2019
Reserved весна-літо 2019
Reserved весна-літо 2019

Крім того, червоною лінією через всю капсулу простяглися ремісничі і традиційні мотиви, характерні для країн Балтії. Так, складні вишиті сукні в авангардному стилі, необроблені краї, солом'яні капелюхи з широкими полями і етнічні мотиви на світшотах прикрасили нову колекцію і стали уособленням атмосфери місцевого колориту. Органічна бавовна, екологічно чисті тенсел і купро стали головними героями нової лінії, а шкіра, льон і солома прикрасили аксесуари нової колекції.

Reserved весна-літо 2019
Reserved весна-літо 2019
Reserved весна-літо 2019

Жіноча лінія складається з двобортних костюмів з вільними шортами, тунік у стилі сафарі, легких асиметричних суконь, в'язаних весняних светрів і коротких джинсових курток. У той час як в чоловічу колекцію увійшли різні поло і джинсові сорочки, вільні шорти і укорочені штани, весняні пальта і легкі куртки, натхненні атмосферою свята в Мазурі з чітко вираженою ностальгічною ретро-нотою. Головними аксесуарами нової лінії стали шкіряні рюкзаки і сумки-бананки.

<b>reserved</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.