До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Капсульна колекція Marine Serre для MatchesFashion

Показ переможниці щорічної престижної премії LVMH Prize 2017 французького дизайнера Марін Серр відбудеться в межах Тижня моди в Парижі 25 вересня 2018 року. Також очікується презентація її спеціальної для MatchesFashion.com. колекції. Найбільший онлайн-ритейлер 4 вересня відчинив новий простір в лондонському районі Мейфер під назвою 5 Carlos Place. Саме там і можна буде побачити капсулу Marine Serre.

Marine Serre для MatchesFashion

"Ми будуємо повноцінні відносини. Вони (прим. MatchesFashion) купили колекцію в минулому сезоні і ... ми просто ідеально підійшли один одному. Вони дійсно відкриті для нових проектів, і цей простір став експериментальним для них, так як це інший спосіб побачити своїх клієнтів і дати їм те, що вони хочуть. І мені подобається думка, що будь-яка людина може прийти в 5 Carlos Place і побачити мої речі, навіть якщо раніше про мене нічого знала", – поділилась Марін Серр про свій досвід співпраці з MatchesFashion.

Marine Serre для MatchesFashion

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.