До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Канни 2018: як створюють сукні для червоної доріжки

Каннський кінофестиваль, який цього року триває з 8 по 19 травня, для модних брендів є ще тим випробуванням на міцність – кожного дня потрібно одягати зірок і робити це не у вбрання з сезонних колекцій, а створювати щось нове. Модний Будинок Dior почав підготовку заздалегідь і на червоній доріжці фестивалю в сукнях бренду вже встигли з'явитися Карла Бруні-Саркозі, Люпіта Ніонго і Емілія Кларк. Vogue.ua знає, яким був процес створення їх образів.

Емілія Кларк

Емілія Кларк приїхала в Канни, щоб підтримати вихід нової частини "Зоряних воєн" з її участю. Для прем'єри актриса обрала фатінову сукню в підлогу, в якій поєдналися відразу три відтінки тканини: темно-синій, баклажановий і чорний. На її створення у майстрів Christian Dior пішло 250 годин, але результат того вартий.

Реклама

<b>DiorClarke</b>

Карла Бруні-Саркозі

Останнім часом екс-перша леді Франції нечасто з'являється на світських заходах, тому в Каннах її поява викликала непідробний інтерес. Карла Бруні-Саркозі відвідала прем'єру Le Grand Bain, на якій сяяла в лаконічній сукні в підлогу Christian Dior і з прикрасах Chopard. Доповнили образ колишньої топ-моделі туфлі Jimmy Choo.

<b>DiorBruni</b>

Стейсі Мартін

Актриса Стейсі Мартін, знайома багатьом завдяки фільму "Німфоманка", прийшла на прем'єру стрічки Le Grand Bain у сукні Christian Dior з найніжнішого фатину молочного відтінку. Її відмінна риса – напівпрозорий верх і квітковий об'ємний декор.

<b>DiorMartin</b>

Люпіта Ніонго

Актриса Люпіта Ніонго також любить Dior. Для прем'єри фільму "Задоволення, любов і швидкий біг" вона обрала сукню французького бренду, усипану безліччю пелюсток, пришитих до подолу вручну.

<b>DiorLupita</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.