До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яким буде київський Fashion Film Festival 2019 року

18 травня в Києві на території кіностудії FILM.UA відбудеться Fashion Film Festival Kyiv 2019. У програмі фестивалю: лекції, воркшопи, fashion-фільми українських і зарубіжних режисерів.

Події фестивалю йтимуть відразу на трьох локаціях. У залі кінотеатру протягом дня гості зможуть подивитися кінопрограму фестивалю: фільми-фіналісти конкурсної програми Fashion Film Festival Kyiv 2019, серію fashion-фільмів проекту Fashion Revolution і ретроспективу найкращих українських fashion-фільмів за версією конкурсу Fashion Film Festival Kyiv 2018.

Реклама

У павільйоні протягом дня триватиме лекційна програма фестивалю, яка почнеться з Public Talk від редакторів Vogue Ukraine, Олі Жижко і Вені Брикаліна. Спікери розкажуть про те, чому модна індустрія заговорила мовою відео. Стиліст і художниця костюмів Леся Патока прочитає лекцію "Костюм у кіно. Художній образ чи відображення епохи?".

Програма Fashion Film Festival Kyiv 2019

Відвідувачі фестивалю зможуть зустрітися з членами міжнародного журі та обговорити сучасні тенденції в створенні fashion-фільмів.

У межах Fashion Film Festival Kyiv 2019 в Україні вперше покажуть повнометражну документальну стрічку See Know Evil. Це перший документальний фільм, що описує життя і творчість Давида Сорренто, культової фігури світу моди, фотографії та молодіжної культури 1990-х. Його вміло зроблені фотографії зумовили зростання популярності "героїнового шику", а смерть у 21-річному віці спричинила справжній вибух у мас-медіа. У фільмі вперше продемонструють архів робіт художника, доступ до якого був закритий на 20 років.

Окремою подією фестивалю стане воркшоп Short On The Spot. Вперше фестиваль перетвориться в живий знімальний майданчик, де учасники проекту на унікальній екстер'єрній локації на практиці ознайомляться з основними етапами створення фільму. Під керівництвом досвідчених наставників учасники воркшопу зможуть за кілька годин, за допомогою ресурсів організаторів, зняти, змонтувати і представити глядачам короткі fashion-відео.

Фестиваль можна відвідати, якщо зареєструватися на сайті fffkyiv.com.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.