До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як відбулося відкриття крамниці "Irina Tydnyuk і Kotovich"

Promotion.

У Харкові на алеї бутиків і б’юті-сторів на одне гарне місце стало більше — безпосередньо в центрі міста свою нову крамницю відкрили сестри-близнята, засновниці однойменних брендів — Ірина Тиднюк і Христина Котович.

Реклама
Крамниця "Irina Tydnyuk і Kotovich"

Новий простір з перших хвилин обволікає й ніби переносить до "ідеальної гардеробної" завдяки своєму оформленню та гармонійно дібраним пастельним тонам. Нова осінньо-зимова колекція, яку випустили сестри, відсилає до філософії "hygge": теплі піскові відтінки, натуральні тканини, м’які, але вишукані силуети, доречні вкраплення кольору й фактур — усі ці образи допоможуть почуватися тепло й комфортно, коли за вікном вирує негода.

Крамниця "Irina Tydnyuk і Kotovich"
Крамниця "Irina Tydnyuk і Kotovich"
Крамниця "Irina Tydnyuk і Kotovich"

Цього вечора затишну, лампову атмосферу дружньої вечірки задавав своєю музикою DJ Lessovsky, гастропартнерами стали ресторан Jord і party-bar Moskvich, а організаторами заходу — Ірина Чудаєва і Христина Лизогубова. Знайти крамницю "Irina Tydnyuk і Kotovich" можна в самому центрі міста — на вулиці Сумській, 86. Більше фото з івенту дивіться в нашій галереї.

<b>Irina Tydnyuk и Kotovich</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.