До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув показ RUTA весна-літо 2019

Promotion

Український бренд RUTA вже сім років створює колекції, натхненні українською автентикою і національним колоритом. В один з останніх днів осені дизайнер бренду Людмила Бушинська представила нову весняно-літню колекцію під назвою "Ніжні обійми".

Реклама

Сама колекція присвячена весняному відродженню та енергії, яка просочує все з настанням весни. Щоб підкреслити цю легкість і ніжність, Людмила Бушинська використала переважно пастельну колірну палітру, в яку акуратно додала спалахи контрастного червоного, чорного або темно-синього. Крім різноманітних молочних відтінків, звичних для образів в етно-стилі, команда RUTA наступної весни пропонує звернути увагу на рожеву гаму і бірюзу, що нагадує про морські хвилі.

RUTA весна-літо 2019
RUTA весна-літо 2019
RUTA весна-літо 2019

Різноманітним став і вибір тканин – за винятком волокон льону в колекції використані шовк, оксамит, органза, батист і шерсть, що плетінням нагадує твід Chanel. Однак головною гордістю RUTA залишається вишивка. Це і класичний для бренду орнамент "Петриківка" в сучасному виконанні, і нове плетіння "французький вузлик", завдяки якому вишивка має більш графічний і навіть мінімалістичний вигляд.

<b>RUTASpring2019</b>

Сама Людмила Бушинська розповідає: "Ніжні обійми" – це незмінний настрій дівчини в стилі RUTA. Вона відчуває баланс внутрішнього і зовнішнього світів, цінує індивідуальність і витончений стиль, відповідний до її душевної ніжності".

Людмила Бушинська

Настрій показу і його магічну атмосферу передає відео колекції "Ніжні обійми".

Ознайомитися з новою колекцією RUTA прийшли скульптор Олег Пінчук та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week, Ірина Данилевська, а за настрій шоу відповідала Dj Yana Kenziro.

<b>RUTA_Guests</b>

Візаж: Ольга Левицька

Фотограф: Вероніка Монакова

Відеограф: Євгеній Сонев

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.