До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув показ Anton Belinskiy в Парижі

У Парижі свою нову колекцію представив Антон Белінський. У сезоні весна-літо 2019 він єдиний з українських дизайнерів, чиє ім'я потрапило в офіційний розклад показів Тижня моди в Парижі. "Для мене ця колекція – історія пошуку віри. І розповідь про те, які ви вільні від пошуку істини", – поділився Антон перед початком шоу.

"Після того, як мамі довелося мати справу з певними драматичними подіями в її житті, вона стала дуже релігійною. Тому я запитав себе: що таке Бог і в що я вірю? Потім я почав питати своїх друзів, мою сім'ю і людей, серед яких я виріс, щоб дізнатися – яким був їхній шлях? Що привело їх до того, що вони цінують в житті, до світла, до доброти, до надії? – продовжив Бєлінський, – досвід просвітлення і почуття влади різні для всіх. Для когось це музика і мистецтво, для інших це медитація. Хтось співає, хтось ходить до церкви, хтось танцює всю ніч безперервно".

Реклама

<b>белинский париж</b>

На бекстейджі показу колекції Anton Belinskiy весна-літо 2019 побувала фотограф Маша Павлюк, в її спеціальному репортажі для Vogue.ua можна побачити, як минула презентація.

<b>бел маша</b>

Стиль: Venya Brykalin и Anastasiia Gutnyk

Кастинг: Anastasiia Gutnyk и Yana Yurevych

Art direction: @skrapic

Зачіски: Augment Tokyo и Aubrey Loots using Wella
Makeup by Augment Tokyo and Makeup-pro New York

Саундтрек: Andrey Kostyukov

Продюсер: Masha Pailler

Проджект-менеджер: Margo Kirlan

Особлива подяка: Svita Sobolyeva, Alyona Grinchenko, Anastasiia Pukha і Zuza Walczyńska.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.