До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як минув Oscar Fashion Cocktail в межах Ukrainian Fashion Week

3 вересня в межах Ukrainian Fashion Week відбулася презентація OSCAR Dry Clean Studio – бренду, який займається не створенням одягу, а його збереженням і підтриманням первозданного вигляду, що сьогодні є однією з ключових умов у системі sustainable-споживання.

Світлана Юлдашева

"Дизайнерські речі – прекрасні, за їх створенням таїться ціла історія, їх хочеться берегти і передавати у спадок, – розповідає Світлана Юлдашева, керівний партнер студії чистки OSCAR Dry Clean Studio. – Свою діяльність ми порівнюємо з роботою ювелірів, адже невагома органза і хвилясті шовки вимагають дійсно відповідального догляду, а робота з декорованими речами і взагалі перетворюється на кропіткий і тривалий процес".

Реклама
Фотопроєкт "Зірки обирають Oscar"

У межах коктейлю також відбулася презентація фотопроєкту "Зірки обирають Oscar", про який детально розповів ведучий вечора Олексій Суханов. Ця ініціатива демонструє зв'язок дизайнерів і їхніх муз, у гардеробах яких і живуть всі ці розкішні вбрання. Героями зйомки стали: Артем Климчук та Аліна Алієва, Тетяна Митус і Ольга Джарти, Олена Бурба і Юлія Кавтарадзе, Ельвіра Гасанова і Лана Кауфман. Зйомки проєкту проходили на тлі величезних пральних машин і в коридорах цехів OSCAR Dry Clean Studio, так поєднали світ моди з урбаністичним настроєм.

Лана Кауфман
Олена Бурба
Юлія Кавтарадзе

Також Світлана Юлдашева анонсувала другу частину проєкту, в якій дизайнери і їхні музи продовжать розповідати, чому довіряти можна тільки найкращим і що для них означає усвідомлене споживання. Уже взимку в "Зірки обирають Oscar" можна буде побачити дизайнерів Олену Реву, Юлію Богдан, Інну Катющенко і їхніх натхненниць: Яну Алтухову, Тетяну Терехову, Ірину Турбаєвську і Манану Окроперідзе.

Олена Рева, Ірина Турбаєвська і Юлія Богдан

Серед гостей коктейлю, за музичний настрій якого відповідала Dj Яна Алтухова, були: Аліна Байкова, Олена Бурба, Олена Рева, Манана Окроперідзе, Ірина Данилевська та Олексій Прищепа.

<b>Oscar_Dry_Clean</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.