До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Як одягнутися в офіс улітку: версія бренду Elena Burenina

У розквіт літа український бренд Elena Burenina представив знімання, у якому демонструє свій погляд на ідеальний діловий гардероб. Головною героїнею стала Dj Олімпія Вайтмусташ, що приміряє в кадрі бездоганні брючні двійки, білі сорочки й трикотажні топи, з якими пережити літо в офісі буде нескладно.

Летний деловой гардеробBurenina

"Важлива кожна дрібниця: фактура, колір, лінія плеча, комірець, як застебнуто піджак, які борти. Це формує перше враження про людину, її характер. Моє завдання як дизайнерки — виявити сильні сторони клієнта й представити їх у якнайкращому світлі. Або надати людині певних рис, невластивих їй поки, але які вона хотіла б мати. Бренд Elena Burenina має безліч історій, коли з нового костюма починався новий етап у кар’єрі або особистому житті. І це разюче — спостерігати, як наші речі змінюють долі людей", — розповідає Олена Буреніна, яка вже давно працює в мінімалістичному стилі, але водночас любить грати з деконструкцією й не забуває про акценти. Цього разу їй на допомогу прийшли акуратні прикраси з морських перлів.

Burenina
Burenina
Burenina
Burenina
Burenina
Burenina
Burenina

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.