До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Тепла ностальгія: JUL представляють нову літню колекцію

Український бренд JUL презентує нову літню колекцію, натхнену доброю ностальгією, спогадами про дитинство і любовʼю до рідної землі.

Теплі спогади про літо за містом, польові квіти, ще невипалену літнім сонцем зелень, заходи сонця і вечірню втому знайшли своє відображення у самих речах – невагомих, яскравих і дещо наївних. Колекція майорить сяйливими принтами і кольорами: молочним, чорним, блакитним, як безхмарне небо, рожевим, як заквітчані поля, жовтим, як колосся пшениці, і помаранчевим, як палюче сонце.

Реклама

Головним акцентом колекції стала оновлена версія майки-бестселера, яка тепер виконана в різних кольорах із вишитою квіткою – символом миру і життя, а також посиланням на пахучі українські сади. Також до нового дропу JUL увійшли вироби з льону: сукні з довгими рукавами і комплекти у різних варіаціях – сорочки з шортами, короткі топи зі спідницею, сорочки та штани.

До традиційної трикотажної секції, окрім базових майок, цього разу увійшли смугаста лимонна сукня зі спущеними плечима і в’язані ліфи у трьох кольорах, а верхній одяг представлений об’ємним бежевим плащем-дощовиком і стьобаною жилеткою.

Частину коштів із продажу кожної речі JUL передає на підтримку ЗСУ через фонд "Повернись живим".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.