До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Все ближче: Jil Sander Resort 2019

Люк і Люсі Меєр демонструють свій погляд на естетику бренду, втім, який він не надто суперечить класичним алгоритмам створення колекцій Jil Sander самою засновницею Будинку. "Звичайно, ми завжди думаємо про майбутнє і про те, куди рухається світ, – пояснив Люк, – адже ця проблема торкається нас кожного дня, і вона не зникне найближчим часом. Але навіть якщо ми йдемо в більш радикальне майбутнє з більш радикальними змінами, все-одно, як і раніше, будуть ідеали і речі, які роблять нас дуже людяними, забезпечують почуття такі, як близькість і потреба в комфорті або насолода нашими щоденними ритуалами".

Jil Sander Resort 2019

Суворі, чіткі лінії костюмів, гіперболізована клітинка "віші", яка стає схожою на гігантську шахову дошку в дусі керроллівської "Аліси в країні чудес", пластикові пакети, перетворені в сумки і сукні, що нагадують шезлонги де-небудь на півдні Франції – саме ці речі, за задумом дизайнерів, повинні передати почуття максимальної близькості, теплоти і легкості.

Реклама
Jil Sander Resort 2019
Jil Sander Resort 2019
Jil Sander Resort 2019
Jil Sander Resort 2019
Jil Sander Resort 2019
Jil Sander Resort 2019

Весь лукбук можна переглянути тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.