До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Хід конем: Jean Gritsfeldt весна-літо 2020

Протягом десятиліть скачки в Аскоті є однією з найочікуваніших подій року в Великобританії. На Royal Ascot приїжджають тисячі гостей з усіх усюд, про нього пишуть не лише національні, але і закордонні видання. І крім цього, – це один з наймодніших заходів у світі.

Jean Gritsfeldt весна-літо 2020

Колекція Jean Gritsfeldt весна-літо 2020 Centaurs' Racing – авторська інтерпретація теми королівських перегонів в Аскоті і середньовічної міфології. Класичні костюми і верхній одяг оформлені графічними зображеннями полотняних вузлів – як відсилання до кінської збруї. Яскраві принти на шовку, в яких поєднуються елементи хусткових орнаментів, зображення канатів, ланцюгів, а також образи міфічної жінки-кентавра, створили в колаборації з графічним дизайнером та ілюстратором Derega (Олесь Дерега).

Реклама

<b>jean ss 20</b>

Виварений денім декорований фактурним плетивом, що нагадує амуніцію коней. Кольорова гама колекції вдалася нейтральною: в основному речі виконані в бежевому, сірому та чорному відтінках. Яскравими плямами лінії стали різнобарвні принти і дизайн у стилі печворк.

Jean Gritsfeldt весна-літо 2020
Jean Gritsfeldt весна-літо 2020

Переглянути всю колекцію Jean Gritsfeldt весна-літо 2020.

<b>jean guests</b>

Фото: Марія Павлюк

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.