До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Новорічні подарунки для себе коханої в колекціях JASMINE

Promotion

Напередодні новорічних свят український бренд JASMINE пропонує потішити приємними подарунками не лише своїх рідних, а й себе кохану – спокусливим комплектом спідньої білизни. Так, можна вибрати ансамбль з ніжного мережива відтінку шоколаду або солодкої ванілі, сміливий холтер з поясом для панчішок насиченого чорного кольору, напів прозорий боді з фантазійною вишивкою або цікавий бра з декорованою спинкою. Vogue.ua зібрав найбажаніші комплекти спідньої білизни з трьох осінніх колекцій JASMINE.

Реклама
JASMINE осінь-зима 2019/2020
SUPERGIRL

Молодіжна лінія білизни SUPERGIRL українського бренду JASMINE – ода справжньому паризькому шарму. Колекція виконана з ексклюзивного французького мережива з урахуванням нових технологій виробництва. Бренд пропонує мереживо майже гладкої фактури, вироблене легендарною французькою компанією Deselliers на унікальних ткацьких верстатах, яким понад 100 років. Колірна палітра колекції SUPERGIRL припаде до смаку навіть найвибагливішим модницям – чуттєвий квітковий, насичений чорний, ніжний молочний і шоколадний відтінки зачарують їх своєю глибиною. У колекції представлені різноманітні комплекти спідньої білизни – від мереживних бралетів і ретро-трусиків з високою талією до сміливих балконетів і стрингів.

<b>SUPERGIRL JASMINE</b>

TOPMODEL

Колекція TOPMODEL – унікальна лінія жіночої білизни, де кожна модель має свій характер. На особливу увагу заслуговує мереживний спокусливий холтер, який стане найкращим рішенням, щоб потішити себе і створити святковий настрій. Шанувальниці JASMINE будуть приємно здивовані новими конструкторськими рішеннями, завдяки яким кожна дівчина зможе втілити свої найсміливіші ідеї. Йдеться про пояс для панчішок, до комплекту якого входить гумка з декоративними елементами, що регулюються по довжині. Гумку можна прикріпити до будь-якого бюстгальтера з колекції TOPMODEL, так створити боді. Колірна палітра колекції складається з насиченого винного і глибокого чорного відтінків, які закохують у себе з перших секунд.

<b>TOPMODEL JASMINE</b>

MEGAPOLIS

Колекція MEGAPOLIS – справжній інноваційний бум в індустрії жіночої білизни, створений спеціально для сильних, незалежних і впевнених у собі жінок. Дизайн колекції навіяний динамікою і архітектурою великих міст, розвитком нанотехнологій і формами сучасних автомобілів. В основі колекції – напів прозорі фактури і унікальна вишивка, розроблена фахівцями австрійської компанії. Вироби, які на перший погляд здаються лаконічними, насправді поєднують у собі різноманітність фактур і матеріалів з чітко означеними лініями. Колекція MEGAPOLIS наповнена модними моделями бра з декорованими спинками, цікавим дизайном пояса для панчіх, блузкою-боді і новими лініями в класичних конструкціях.

<b>MEGAPOLIS JASMINE</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.