До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Jacquemus запустив веселий челендж в Instagram

Французький дизайнер Сімон-Порт Жакмюс як ніхто інший вміє використовувати силу соціальних мереж. Не став винятком і карантин — цей марсельський вигадник придумав флешмоб, у межах якого потрібно скласти композицію у формі обличчя, використовуючи будь-які речі Jacquemus. Викладати свої натюрморти потрібно під хештегом #jacquemusathome. Найцікавіші результати дизайнер публікує у себе в акаунті.

<b>Жакмюс_Челлендж</b>

Реклама

Нагадаємо, що також у мережі набирає обертів челендж #IStayHomeFor, у якому вже взяли участь Наталі Портман, Девід Бекхем і Ешлі Грем. У його межах учасники розповідають заради кого вони залишаються вдома. За правилами флешмобу потрібно опублікувати світлину з табличкою або відео, потім поставити хештег #IStayHomeFor і передати естафету щонайменше шести своїм друзям.

@DavidBeckham

Серед інших популярних рухів у мережі, пов’язаних з карантином, також можна назвати такі, як: #dancersofinstagram, #plantsmakemehappy і #viewfrommywindow. Докладніше про них можна прочитати тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.