До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Jacquemus відсвяткують своє 10-річчя у Провансі

Французький бренд Jacquemus на честь свого 10-річчя проведе великий показ у Провансі. Креативний директор Симон Порт Жакмюс вирішив об'єднати чоловічу і жіночу лінії і провести ювілейне шоу в своєму рідному місті 24 червня.

Jacquemus весна-літо 2019

"Я взагалі не міг уявити себе в Парижі – показ повинен відбутися вдома, у Провансі. Це буде легендарна подія", – сказав дизайнер і додав, що спочатку не був упевнений в тому, як святкувати 10-річчя бренду. Проте Жакмюс зазначив: "Я був впевнений, що ми повинні вшанувати таку дату: це частина історії бренду і моєї особистої історії. Я почав роботу в 19, зараз мені 29. Як я почуваюся? Досить добре. Багато чого відбулося за цей час. Думаю, це стане новим початком для нас, не тільки через річницю, а й через переїзд".

Реклама

Креативний директор Симон Порт Жакмюс заснував свій іменний бренд 2009 року. За 10 років він досяг світової популярності і визнання в індустрії моди. Точне місце проведення ювілейного шоу поки невідоме.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.