До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З Парижа з любов’ю: осіння рекламна кампанія Apartment 13

Концептуальний простір Apartment 13 представляє новий сезонний кампейн, який знято в Парижі. Головні героїні знімання — Дар’я Гуалтьєрі, а також сама Діана Ставніцер.

"Париж — те саме місто, якому присвячували пісні, вірші й романи, місце зустрічі інтелектуалів і богеми, місто закоханих у життя людей. Наш новий кампейн оспівує його і почуття, які він дарує", — кажуть в Apartment 13.

Реклама

Над зніманням працювала Evagria, а головною героїнею стала модель Дар’я Гуалтьєрі. Образ Дар’ї поєднує два стилі — паризький шик і surf girl. Краса, енергія, любов до руху і жага життя — головні риси цих типажів — якнайкраще уособлюють естетику й філософію простору. На фото героїні кампейну гуляють містом у речах брендів, представлених в Apartment 13. У кадрі з’являються моделі System Studios, а також актуальний для осіннього сезону кашемір від Arch4 і корейської марки Recto, яку простір ексклюзивно представляє в Україні.

Знімали для кампейну на найзнаменитіших локаціях Парижа: на Вандомській площі, у парку Монсо, на вулицях 17 округу й на тлі символу міста — біля Ейфелевої вежі. "Ми вирішили знімати наш кампейн у Парижі, бо це те місце, де ми надихаємося, заряджаємося енергією, зустрічаємо класних і цікавих людей. Це місто — епіцентр всього креативного, стильного й модного", — каже Діана Ставніцер.

"Осінній кампейн Apartment 13 не просто відтворює атмосферу Парижа: знімання покликане поділитися натхненням, яке заохочує команду концептуального простору, — кажуть в Apartment 13. — Як у житті, так і в роботі Діана Ставніцер культивує в оточення любов до життя і чуйність до прекрасного — і новий кампейн уособлює ці цінності".

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.