До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

З чого складається осінньо-зимова колекція Moschino

Кожна колекція креативного директора Moschino Джеремі Скотта це справжня подорож як в просторі, так і в часі. Дизайнер вміє вправно жонглювати різними джерелами свого натхнення та вибудовувати, при цьому, цілісну картинку. Vogue.ua подивився з чого він склав свою осінньо-зимову колекцію.

Виклик і провокація

Перший кліп Мадонни під назвою Express Yourself став однією з відправних точок осінньої колекції Moschino. Зухвалість співачки та її здатність до провокації надихнули дизайнера на створення образів сучасних домінатрікс – в сексуальних міні на шнурівці і ботфортах з латексу.

Реклама
Богемний настрій

Відчути себе музою великих художників стало можливо разом з новою осінньою колекцією Moschino, адже принтами на струмуючих сукнях стали фотографії відомого фотографа Карло Молліно. Зображені напівоголені силуети надають додаткової пікантності образам, які вимагають сміливості.

Чорно-біле кіно

Контрастне чорно-біле поєднання тільки на перший погляд здається нудним. В руках Джеремі Скотта воно перетворюється в свіже прочитання класики – білі футболки він пропонує носити в парі з шовковими чорними бюстьє, а алебастрові сорочки урізноманітнити шкіряними аксесуарами.

Ліга плюща

Стиль студентів елітних американських університетів продовжує надихати дизайнерів, а для Moschino він давно вже став частиною ДНК. У новому сезоні Джеремі Скотт експериментує з кліткою – розкреслює нею верхній одяг, спідниці і сорочки, а також грає з традиційними елементами студентського гардеробу на кшталт светрів з високим горлом і спідниць в складку.

Denim-bar

Різноманітність деніму в новій колекції Moschino зашкалює – це короткі шорти з вилогами і нашивками, спідниці-міді з розрізами і джинси з ланцюгами на поясі. Деніму мало не буде ніколи, доводить Джеремі Скотт новою колекцією.

Важливі деталі

У цьому сезоні також зустрічається знаковий учасник сім'ї Moschino – милий ведмідь. Тепер він змінив свою основу і став ще м'якшим – клатчі та рюкзаки з натуральної овчини акцентують на собі всю увагу. Класична лінія різнопланова – звичні форми сумок tote міксовані з ультрамодними crossbody так само вміло, як Джеремі Скотт міксує фактури оксамиту, шкіри та текстилю. Цей принцип він використовує і в колекції взуття, поєднуючи лак і хутро, неопрен і гумові деталі.

<b>BEAR_MOSCHINO</b>

Монобрендовий бутік Moschino, вул. Басейна, 11,

+38(044) 2352215

www.onegroup.ua

Instagram – https://www.instagram.com/one.group/

Telegram – https://t.me/one_group_store

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.