До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Італійська редакція: Marianna Senchina весна-літо 2019

Український бренд Marianna Senchina, відомий своїм дещо театральним підходом до гардеробу сучасної дівчини, представив нову весняно-літню колекцію. Натхненна вона образами італійських кінодів ХХ століття і стилем музики Italo Disko.

Marianna Senchina весна-літо 2019

Дизайнер бренду Маріанна Сенчина розповідає, що цей жанр танцювальної музики і серія вечірок свого часу слугували подіумом для демонстрації найбільш провокаційних образів під електро-хіти, завдяки чому в її колекції класичне уявлення Dolce Vita змішалося з зухвалістю і жвавістю цього суто італійського стилю.

Реклама
Marianna Senchina весна-літо 2019
Marianna Senchina весна-літо 2019
Marianna Senchina весна-літо 2019

У всіх образах колекції чітко помітний вплив 1980-х: об'ємні плечі і тонкі талії, контрастна гра відтінків жовтого і фіолетового, об'ємні рюші і банти, велика кількість блискіток. Сенчина додає, що сучасна мода – це суцільний "капсульний" гардероб, функціональний і практичний, а в житті все-таки має бути місце і для свята.

<b>MariannaSenchinaSS19_LB</b>

Нагадаємо, що український бренд Marianna Senchina заснований 2015 року, а обличчям першої колекції стала українська топ-модель Марія Маркіна. Стиль марки – поєднання ультражіночності і романтизму. Ключовими речами Marianna Senchina вважаються сукні з оборками. А серед клієнток марки є не тільки українські модниці, але і співачки Ріанна і Дуа Липа.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.