До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Веселка після дощу: INTERTOP випустив колекцію футболок, присвячену Україні

Український модний ритейлер INTERTOP Ukraine та креативники з агенції Leo Burnett Ukraine випустили ексклюзивну колекцію футболок, присвячену Україні. Лінійка дістала назву Ukrainbow.

На створення дизайну футболок Ukrainbow авторів надихнула легенда про веселку – ту, що з’являється після грози та є символом чогось магічно-нового й таємничого. Кажуть, що саме там, де вона закінчується, можна віднайти скарби. Сьогодні в українців є своя надія та свій скарб — мир і перемога. Саме тому компанія створила дизайн з двоколірною Ukrainbow, що уособлює віру в те, що "все буде Україна".

Реклама

"Мерч — це своєрідний прояв позиції та віри в справедливість своєї боротьби. Часто люди вибирають речі з національною символікою не тільки для себе, а й щоб віддячити тим, хто їм допоміг, прихистив в Україні чи за кордоном", — коментує маркетинг-директорка INTERTOP Ukraine.

Футболки з лінійки Ukrainbow легко можна комбінувати з різними предметами гардероба. У колекції вони представлені в трьох кольорах — білому, чорному та рожевому — й пасують як для жінок, так і чоловіків. На щодень поєднуйте футболку зі світлими чи темними джинсами й класичними кедами, як-от Converse чи Vans. У спекотні дні замініть джинси на шорти й додайте до образу панаму — один з найпопулярніших головних уборів цього сезону. Щоб створити романтичний образ з футболкою Ukrainbow, одягніть її зі світлим жакетом і легкою мідіспідницею небесного кольору.

INTERTOP планує й далі випускати речі, присвячені Україні. Креативники з Leo Burnett вже підготували дизайни для наступних лінійок колекції. Вони поступово з’являтимуться в продажу протягом цього літа. 5% від суми продажу нової колекції перераховуватимуть на підтримку Збройних сил України.

Першу лінійку колекції Ukrainbow вже можна придбати на intertop.ua та в мережі крамниць INTERTOP.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.