До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Instagram-звіт: як знаменитості провели День матері

Традиційно у другу неділю травня фактично в усьому світі відзначають День матері. Цього разу свято припало на 12 травня. Знаменитості також приєдналися до привітань, зокрема опублікували в Instagram теплі слова подяки своїм матерям. Так, Лілі Коллінз і Ліа Мішель поділилися милими фотографіями зі своїми мамами, Гейлі Бібер, Мішель Обама і Джіджі Хадід опублікували світлини, на яких відображені три жіночі покоління, а Аріана Гранде без зайвих слів просто розмістила зворушливу фотографію кисті своєї бабусі.

Мішель Обама зі своєю матір'ю і доньками

Інша половина знаменитостей поділилася світлинами зі своїми дітьми та висловила величезну подяку за роки, місяці і дні щастя в ролі матері. Так, Меган Маркл опублікувала ніжне фото з маленькими ніжками свого новонародженого сина, Роузі Гантінгтон-Вайтлі теж показала кумедну світлину з сином, а багатодітна мати Джессіка Альба розмістила фотографію-листівку з двома донечками і сином. Vogue.ua заглянув в Instagram-акаунти знаменитостей і подивився, як вони відсвяткували День матері.

Реклама

<b>День матери – Инста</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.