До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Модний конструктор: Ienki Ienki запустили послугу кастомізації

Український бренд пуховиків Ienki Ienki в новому сезоні запустив послугу кастомізації, яка називається Make It Your Own. Сервіс дає змогу самостійно персоналізувати пуховики і аксесуари: вибирати колір виробу і додавати на них вишивку з монограмою.

Make It Your Own дає змогу створювати власні варіанти як класичних моделей, включно з Michlin і Dunlope, так і новинок бренду – Mishko і Life Jacket. Всього у бренду 12 жіночих фасонів пуховиків, 5 чоловічих моделей і 28 колірних варіацій. Розмір, фактура, відтінок і принт – кожну з цих деталей дизайну клієнт вибирає самостійно. Кастомізувати в Ienki Ienki пропонують не тільки пуховики, а й аксесуари: шарфи і сумки-муфти.

Реклама
Ienki Ienki осінь-зима 2018/2019
Ienki Ienki осінь-зима 2018/2019

Окремий бонус кастомізації від Ienki Ienki – можливість вишивки ініціалів або будь-яких інших важливих букв. Вони можуть бути зроблені латиницею або кирилицею, на внутрішній кишені або на спині. Обидві опції доступні для замовлень в будь-якій точці світу і є безкоштовними. А термін виготовлення речі становить від 3 до 10 днів – залежно від обраної моделі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.