До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot представляють смарт-годинник Big Bang e UEFA EURO 2020 ™ ️

На честь співпраці з Чемпіонатом Європи з футболу 2020 ™ швейцарський бренд Hublot представляє безліч новинок. Серед них — смарт-годинник Big Bang e, новий подкаст з інтерв'ю з іконами світу спорту, а також невзаємозамінний токен (NFT) для перших двохсот клієнтів, які придбали годинник. Нова серія годинників — в обмеженому релізі на 1000 примірників.

Шанувальники з усього світу з нетерпінням чекають початку турніру, відкладеного на рік через пандемію. Компанія знову дає футбольним фанатам можливість стежити за Чемпіонатом завдяки віртуальному стадіону на зап'ясті. Безель на годиннику Big Bang e прикрашений прапорами 12 країн. Для більшої ергономіки є годинник з корпусом діаметром 42 мм з ефектної полірованої чорної кераміки Black Magic, розробленої технічними фахівцями Hublot, з водонепроникністю до 30 метрів. Сапфірове скло означає, що сенсорний екран високої чіткості AMOLED простий у використанні, а кнопка на голівці, що обертається, використовується для активації годинникових функцій.

Реклама

Годинник оснащено електронним модулем, що працює на основі програмного забезпечення WearOS від Google, адаптованого і вдосконаленого згідно з вимогами Hublot, зокрема, за допомогою спеціального додатку для футболу, що допомагає користувачам стежити за змаганнями в режимі реального часу. Big Bang e також повідомляє власника про присуджені картки і заміну гравців, пенальті і голи. Також є можливість переглядати інформацію про склади команд, рейтинг гравців і їхні позиції на полі. На чемпіонаті Європи з футболу Hublot оснастить усіх суддів турніру годинниками Big Bang e Referee. Ця спеціальна версія допоможе судді контролювати хронометраж матчів і будь-який додатковий час, і буде підключена до технології лінії воріт з системою відеоспостереження VAR.

Бренд також запускає серію подкастів під назвою "Hublot Fusion Podcast". У цих 12 випусках, які проведе французька спортивна журналістка Анн-Лор Бонне, будуть представлені інтерв'ю з легендами футболу, а також друзями і послами Hublot. По 26 травня 1000 примірників годинників Hublot Big Bang e UEFA EURO 2020 з підключенням до мережі доступні на сайті бренду, а потім будуть представлені і в бутиках Hublot.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.