До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot представляють новий годинник Big Bang із сапфіру

Швейцарський годинниковий бренд Hublot представляє нову модель Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire, яка втілює в собі давню традицію компанії, започатковану у 2016 році з випуском Big Bang Unico — першого годинника із сапфіру.

Корпус нового годинника Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire, що складається з 37 елементів, було повністю спроєктовано для розміщення автоматичного механізму з турбійоном. Майстри мали на меті позбутися майже всіх видимих ​​гвинтів, переглянути загальну геометрію й розробити нові параметри корпусу, щоб інтегрувати в нього браслет із сапфіру, а також заново переосмислити дизайн.

Реклама

Браслет моделі складається зі 165 компонентів, 22 з яких виготовлено із сапфіру. На особливу увагу заслуговують унікальні титанові вставки. Hublot максимально зменшили їх у розмірах, щоб вони не виступали з обох сторін кожної ланки браслета. Ця інноваційна технологія вперше використовується не тільки на мануфактурі бренду, а й певне у всій годинниковій індустрії.

"Створення інтегрованого корпусу й браслета із сапфіру вважалося неможливим, і ми стали першим брендом, якому вдалося домогтися вершини майстерності в галузі оброблення сапфіру. Ми змогли індустріалізувати його та започаткували серійне виробництво. Знадобилося п’ять років, щоб втілити в життя наш перший корпус із сапфіру, і майже стільки ж часу пішло на створення першого браслета. Виробництво обох деталей із сапфіру і їхнє об’єднання в єдине ціле ознаменувало собою кульмінацію серйозної роботи всіх команд компанії Hublot. Пишаємося тим, що саме ми пишемо перші рядки цього нового етапу в історії інноваційних матеріалів", — прокоментував генеральний директор Hublot Рікардо Гвадалупе.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.