До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot представляють новий годинник Big Bang Unico Summer

Яскрава концепція колорблокінгу, тенденції, яка не сходить з подіумів світових Тижнів моди, надихнула годинниковий гігант Hublot на створення нової літньої версії культової моделі Big Bang Unico у фіолетовому кольорі.

42-міліметровий корпус годинника виготовлений з алюмінію – сучасного та легкого матеріалу. У серці годинника Big Bang Unico Summer б’ється мануфактурний калібр HUB1280, а запас ходу становить 72 години. Стрілки й індекси також виготовлені в тому ж фіолетовому кольорі.

Реклама

Новий годинник Big Bang Unico Summer представлений разом з двома ремінцями теж фіолетового кольору. Перший – на "липучці", застібається за допомогою спортивної застібки, а другий виготовлений з фірмового натурального каучуку.

Нова лімітована модель – унісекс – ідеально пасуватиме як для жінок, так і для чоловіків. Годинник випустили обмеженою серією у 200 екземплярів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.