До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Hublot представляють інноваційний годинник із сапфіру

Для створення виняткової серії годинників із сапфіру бренд Hublot застосовує весь накопичений досвід у галузі оброблення матеріалів з підвищеними характеристиками міцності. Компанія представляє годинник Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire — першу модель, інтегрований корпус і браслет якої повністю виготовлені із сапфіру.

Корпус нового годинника Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire повністю реконструювали для розміщення автоматичного механізму з турбійоном. Майстри бренду мали на меті позбутися майже всіх видимих ​​гвинтів, переглянути загальну геометрію корпусу й заново переосмислити дизайн мостів і платини, щоб створити ілюзію, ніби вони ширяють у повітрі. Корпус складається не менш як із 37 компонентів, п’ять з яких виготовлені тільки із сапфіру.

Реклама

Розробити браслет також було складним завданням: він складається зі 165 компонентів, 22 з яких виготовлені із сапфіру. На особливу увагу заслуговують унікальні титанові вставки: щоб вони не виступали з обох сторін кожної ланки браслета, майстри Hublot під час проєктування максимально зменшили їхній розмір. Цю інноваційну технологію вперше застосовано не тільки на мануфактурі бренду, а й у всій годинникової індустрії.

Всі елементи під циферблатом нової моделі буквально підвішені в повітрі. Світло, що проникає крізь циферблат у скелетонізований механізм, не минає жодного зубчастого механізму годинника. Крім цього, вперше в історії, світлові промені зусебіч осяюють саме серце годинника Big Bang Integral Tourbillon Full Sapphire. Світло розсіюється, заломлюється, відбивається й кружляє, перетворюючи цей годинник на справжній промінь світла на зап’ястку.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.