До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

HEROISM — перший український бренд bespoke-костюмів для жінок

Український бренд Indposhiv Bespoke House, який вже 12 років спеціалізується на пошитті чоловічих костюмів, цього року вирішив опанувати нові території. Засновниця марки Катерина Возіанова оголосила про запуск бренду жіночих костюмів Heroism.

"Heroism народився в дуже незвичний період мого життя, — розповідає Возіанова. — Уперше за тривалий час я ніби втратила внутрішнє опертя і віру в себе — не на тиждень або місяць, а майже на рік. І це породило потребу відчути особливу силу. Силу, якої не треба нікому показувати. Силу, напевне властиву кожній жінці, що не завжди виявляє її. Мені вперше захотілося зробити костюми для жінок і самій носити їх. Ми назвали наш бренд bespoke-костюмів для жінок Heroism. Тому що я щиро вважаю, що кожна жінка — героїня. Опускаючи всі феміністичні гасла, просто скажу, що в нашому світі жінки досить багато чого „мусять" і витрачають на це дуже багато сил. Саме для них ми робимо Heroism".

До асортименту бренду ввійдуть тільки класичні речі: костюми-двійки та трійки зі спідницями й штанами, сорочки, пальта й плащі. Кожну річ, у традиціях bespoke, створюватимуть індивідуально за мірками й лекалами замовниці.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.