До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

H&M представили колекцію купальників у колаборації з Love Stories

H&M вдруге співпрацює з інноваційним нідерландським брендом Love Stories – цього разу над лінією купальних костюмів.

Цукеркові відтінки, романтичні принти і спортивні фасони: саме ці ключові елементи принесли успіх першій колаборації Love Stories і H&M, а тепер стали основою дизайну нових моделей купальників. Лінія розроблена засновницею Love Stories, Марлус Гудеман, спільно з командою дизайнерів H&M.

Реклама

"Це моя мрія – знову співпрацювати з H&M, так пропонувати естетику бренду Love Stories ширшій аудиторії за доступною ціною. Колаборація Love Stories Swimclub x H&M відповідає нашому основному принципу mix'n'match і призначена для веселих літніх канікул – чи то спокійний пляжний відпочинок з коктейлем, чи активні заняття водним спортом", – каже засновниця Love Stories, Марлус Гудеман.

Натхненна фотографіями 1970-х років Сліма Ааронса, що зображують відпочинок біля басейну, а також канікулами на Ібіці, колекція представляє ідеальне рішення для дівчини, яка однаково сильно любить займатися серфінгом і засмагати на пляжі. У колірній палітрі переважають темно-рожевий, зелений і мандариновий. Дизайни ретро бандо, трикутних бікіні і купальників з відкритими плечима навіяні витонченими формами спідньої білизни. У той же час гідрокостюм з поясом – відсилання до традиційного стилю серфінгісток. Також колекція доповнена літніми аксесуарами: рушниками, сумками, спідницями-саронгами і вільними пляжними туніками.

<b>H&M лав сториз</b>

В Україні колаборація Love Stories Swimclub x H&M буде представлена в SkyMall на початку липня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.