До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci проведуть новий круїзний показ у Римі

Своє попереднє круїзне шоу італійський модний Дім Gucci представив у некрополі Алік на околиці Арля. Цього разу креативний директор Алессандро Мікеле вирішив здивувати гостей новою атмосферною локацією. Майбутній показ Gucci Resort 2020 відбудеться в Римі в стінах Капітолійського музею. Шоу мине 28 травня.

Gucci Resort 2019

Завдяки постійному інтересу Алессандро Мікеле до стародавнього світу, вибір локації зробили на користь музею, розташованого на Капітолійській площі, в якому представлена ​​велика кількість давньоримських статуй, написів і всіляких артефактів, колекція мистецтва епох Ренесансу і Середньовіччя, а також колекції дорогоцінних каменів і монет. Gucci не перші повідомили місце локації нової круїзної колекції. Так, уже відомо, що Dior проведуть показ цього року в Марракеші 29 квітня, Chanel збираються представити свою круїзну колекцію у Grand Palais у Парижі 3 травня, Prada (2 травня) і Louis Vuitton (8 травня) відправляються у Нью-Йорк, а Max Mara зробили вибір у бік Берліна 3 червня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.