До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Яскрава індивідуальність: Gucci Pre-Fall 2020

Мода, і безпосередньо вбрання, – спосіб самоідентифікації і самовираження. В Gucci Алессандро Мікеле добре усвідомив міць естетичної провокації і демонструє силу краси в її найхимернішому прояві. З його рішучістю Gucci став свого роду синонімом яскравої індивідуальності.

Gucci Pre-Fall 2020
Gucci Pre-Fall 2020

Після майже п'яти років біля керма лейблу Мікеле не втомлюється транслювати своє послання, коригувати і налаштовувати візуальні ефекти, але не змінювати суті кодів, які встановив. Він розповідає ту ж історію про пропорції, силует і, насамперед, баланс між формою і кольором.

Реклама
Gucci Pre-Fall 2020
Gucci Pre-Fall 2020

У колекції Pre-Fall 2020 форми стали чіткішими і натякають на елегантність 1960-х: трапецієподібні однотонні сукні, короткі футуристичні накидки, сміливі квіткові ансамблі, жакети прямокутної форми. Також у лінії присутній дух волелюбної богеми 1970-х років: чудові каптани будь-якої довжини, блузки, лляні туніки з контрастними аплікаціями макраме або геометричними мотивами. Чітко простежується вплив чоловічого пошиття і бажання створити більш конструйовані силуети: однотонні блейзери без рукавів, брючні костюми з фактурної тканини, двобортні піджаки в парі з жорсткими плісированими спідницями.

Переглянути всю колекцію Gucci Pre-Fall 2020.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.