До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Gucci й The North Face працюють над колаборацією

Італійський модний Дім Gucci представив коротке відео в Instagram і TikTok, яке демонструє приголомшливі краєвиди на гори й руку, що тримає прапор на вітрі з логотипами Gucci й The North Face. Обидва бренди підтвердили, що найближчі місяці вони працюватимуть над спільною колекцією.

Це буде перша велика співпраця Gucci з іншим брендом, відтоді як Алессандро Мікеле став креативним директором лейбла. За останні п’ять років Gucci представляв тільки дрібні колаборації, наприклад, з Liberty і Ken Scott.

Реклама

За останнє десятиліття бренд верхнього одягу з Денвера The North Face розширив сферу своєї діяльності до модних колекцій завдяки партнерству з такими брендами, як Supreme, Junya Watanabe і Sacai. У лютому The North Face представив колаборацію з MM6 Maison Margiela, засновану на фірмових виробах Expedition System, розроблених для екстремальних погодних умов.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.