До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Грецькі канікули в новому лукбуці Anna October

Знайти фанатів елегантного одягу Anna October в Instagram можна легко – за хештегом #AnnaOctoberLadies. Хештег вже сам по собі визначає позиціонування – дівчата, які носять цей бренд – леді й завжди елегантні. У 2018 році героїня Анни Октябрь спокійна й граціозна, її одяг відповідає її природним манерам, а також витонченості тіла й розуму.

Таку дівчину засновник бренду показала в новому лукбуці колекції, знятому в Греції. Вона виглядає багатою, як "лебідь" Капоте, впевненою, як американська художниця-феміністка, жіночною, як паризька демімонда, в ті дні, коли жінки годинами сиділи в роздягальнях. "Ця колекція зручна, складна й ідеально спрощена в той же час, вона вихваляє жінку в тисячі обличчях, залишаючись вірною елегантності, з якої вона народилася", – розповідає Октябрь.

<b>anna oct42</b>

Реклама

Натуральні тканини, деталі ручної роботи, химерні міді-сукні, вільні брюки й блузки з високою талією, що розкривають плечі або натхненні класикою чоловічого одягу – таким бачить ідеальний гардероб сучасної дівчини Анна Октябрь.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.