До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Міська шаманка: колекція Litkovskaya весна-літо 2022

Український бренд LITKOVSKAYA презентує свою нову колекцію, натхнену квітучими маковими полями й здатністю природи наповнити простір барвами й формами. Цей романтичний опис дизайнерка втілює за допомогою відомих оверсайз-силуетів, улюблених маскулінних костюмів і скульптурних ліній, з якими Літковська віртуозно працює від сезону до сезону.

Litkovskaya весна-літо 2022

Своїх героїнь цього сезону дизайнерка порівнює з міськими шаманками, образ яких поєднує в собі чіткі урбаністичні лінії й силу природи. Геометрія LITKOVSKAYA зосереджена на ідеальній формі кола. Похила лінія плеча в оверсайз-пальті, перфорована тканина, плісування, що формує промені зі складок матерії — деталі, що нагадують про солярні символи, колесо Сансари й вічне повторення. Необроблений край речей відсилає до ідеї незавершеності, постійного процесу творення світу. Змішуючи минувшину і сучасність, жіноче і чоловіче, міське життя і захоплення дикою природою, LITKOVSKAYA створює світ історій, завершити які до снаги тільки власниці цих речей.

Реклама
Litkovskaya весна-літо 2022
Litkovskaya весна-літо 2022
Litkovskaya весна-літо 2022
Litkovskaya весна-літо 2022

Увійшли до колекції й речі з лінійки ARTISANAL, які створюють уручну із застосуванням старовинних технік. Наприклад, класичний жакет бренду тут витканий з відсортованих чоловічих сорочок. "Наповнений чоловічою енергією, але призначений для жінок, він привносить трансцендентне в строгий світ power dressing", — пояснює Ліля Літковська, яка вміє майстерно балансувати між двома протилежностями.

Litkovskaya весна-літо 2022
Litkovskaya весна-літо 2022
Litkovskaya весна-літо 2022

Настрій колекції команда LITKOVSKAYA також вирішила передати за допомогою атмосферного відео, яке знімали на українському курорті Куяльник.

Переглянути всю колекцію LITKOVSKAYA весна-літо 2022.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.