До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Головні сукні цього літа: повний гід

Сукня – це літній порятунок. Всього кілька правильно підібраних моделей допоможуть не турбуватися про те, що одягнути, і не страждати вранці перед шафою з думками над поєднанням верху і низу. Vogue.ua вибрав 5 ключових тенденцій цього літа.

Сонячний промінь

Француз Симон Порт Жакмю закохав весь світ в середземноморську естетику, яку складно уявити без легкої сукні теплого відтінку. Найактуальніший – насичений жовтий, який особливо чудовий в парі з легким загаром. Дозвольте сонцю поцілувати вас.

Реклама
Jacquemus, Finery Augusta, Rhode Resort і Solace London
Хижий погляд

Скільки б леопардовий принт не чув докорів в свою сторону, народна любов до нього не зменшується. Охоче експериментують з ним і модні дизайнери. Наприклад, креативний директор Givenchy, Клер Вейт Келлер, використовує його в чорно-білому поєднанні, а у Dries Van Noten і Saint Laurent можна знайти леопарда у класичній гамі.

Givenchy, Raey, Saint Laurent і Dris Van Noten
Пишним цвітом

Коли, як не влітку, носити сукні сміливих забарвлень? У нових колекціях дизайнери зробили ставку на великі квіти і контрастні поєднання – краса має бути помітною здалеку.

Proenza Schouler, Topshop і Simone Rocha
Пережити спеку

Пережити спеку допоможуть сукні з натуральних матеріалів, насамперед, бавовни або льону. Вони матимуть однаково доречний вигляд як в кам'яних джунглях, так і на тлі пасторальних сільських пейзажів.

Lemaire, Ganni і Maje
Чорна мітка

Не потрібно боятися чорного кольору влітку. Він актуальний як на мінімалістичних купальниках, так і на сукнях різного ступеня урочистості. Наприклад, лаконічні моделі на тонких бретелях, в стилі 1990-х, можна носити вдень, а на вечір підібрати щось зухвале і з оборками.

Rejina Pyo, Isabel Marant і Molly Goddard

За матеріалами: vogue.co.uk

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.