До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Сильна жінка: Givenchy осінь-зима 2020/2021

Свою нову колекцію Givenchy осінь-зима 2020/2021 дизайнерка Клер Вейт Келлер показала на іподромі в Парижі. Джерелом натхнення для неї стали постери з фільму "Nouvelle Vague", архівні знімки з колекцій Юбера де Жіванші, роботи художниць Гелени Алмейди і Кетті ла Рокка, а також вінтажні кадри з фільмів з актрисою Анук Еме. Чорний, білий і червоний стали панівними відтінками, а графічні принти подібні до смуг, точок і квадратів — головними візерунками.

Givenchy

У своїй новій колекції дизайнерка продовжила діалог між чіткими маскулінними силуетами й м’якими, жіночними формами. Клер поставила на більш формальний одяг з акцентом на складне пошиття, у якому вона дійсно сильна. На подіумі з’явилися брючні костюми чоловічого крою в нейтральних відтінках, строгі сукні й пальта з легкими рукавами та складні образи з міксом фактур і графічних малюнків.

Реклама
Givenchy
Givenchy
Givenchy

Для вечірнього виходу Клер Вейт Келлер запропонувала нові дизайни з пір’ям і торочками. У новій колекції Givenchy осінь-зима 2020/2021 вони з’явилися в чорно-білій колірній гамі, прикрашаючи як розслаблені смокінги, так і монументальні сукні з нальотом кінематографічного стилю Старого Голлівуду. Дизайнерка згадала і про "оперні" рукавички, і знакові крислаті капелюхи для модного Дому Givenchy, які органічно доповнили колекцію.

Givenchy
Givenchy
Givenchy

Всю колекцію Givenchy осінь-зима 2020/2021 можна подивитися тут.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.