До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Габріелу Герст призначили новою креативною директоркою Chloe

Минулого тижня стало відомо, що Наташа Рамсей-Леві залишає посаду креативної директорки Chloe, а займе її місце Габріела Герст — дизайнерка, яку обожнюють всі шанувальники інтелектуального, але й водночас ненудного погляду на сучасний гардероб.

Габріела Герст

"Мені дуже приємно вітати Габріелу Герст у нашому домі. Я завжди захоплювався її яскравою творчою енергією й тонким почуттям стилю. Її яскраве бачення і sustainable-підхід дійсно уособлює цінності сучасних жінок Chloé", — прокоментував це призначення генеральний директор модного Дому Ріккардо Белліні.

Реклама
Gabriela Hearst осінь-зима 2020/21

Нагадаємо, що Габріела Герст заснувала власний бренд у 2015 році й відразу привернула увагу не тільки продуманим дизайном, але й відповідальним підходом до створення одягу. Почала вона зі співпраці з некомерційною організацією Manos del Uruguay, яка підтримує жінок в Уругваї. Саме вони вручну виробляють увесь трикотаж Gabriela Hearst. Також дизайнерка активно працює із залишками тканин з виробництв, повторно використовує вже наявну сировину для фарбування аксесуарів, вибирає лише рослинні барвники, використовує біорозкладне паковання та збирається створювати власні тканини з непопулярної пряжі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.