До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Флорентійські таємниці: як минуло кутюрне шоу Dolce & Gabbana

Доменіко Дольче і Стефано Габбана влаштували справжнє свято своїм шанувальникам дизайнери показали нову кутюрну колекцію на віллі Бардініні у Флоренції. Натхненна вона була епохою італійського ренесансу, що сьогодні, коли їхня рідна країна тільки почала відновлюватися після локдауну, особливо символічно.

Сама ж колекція, яка складалася з 89 образів, стала даниною поваги майстерності артизаналів і ремісників того часу, коли все робилося вручну, а кожна річ дійсно перетворювалася на витвір мистецтва. Так, на подіумі глядачі побачили речі, сплетені з рафії, а квіткова сукня під назвою Micado була повністю вишита сатином, шифоном та органзою. Корсетні сукні тут органічно поєднувалися з костюмами-двійками зі спідницями, популярними в 1950-х; вбрання з ручним розписом аквареллю сусідило з розкішними шубами до підлоги, на яких розцвітали повноцінні сади. За лаштунками шоу Дольче і Габбана зізналися, що Флоренція завжди була для них потужним джерелом натхнення, адже в цьому місті зібрані рідкісні зразки світового мистецтва, а історія цього місця заслуговує бути почутою ще не раз.

Більше світлин з показу:

Реклама

<b>DG_Florence</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.