До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Fendi проведуть показ у Римі в пам'ять про Карла Лагерфельда

Стала відома дата проведення кутюрного шоу Fendi. Італійський модний Дім проведе показ нової колекції 4 липня в Римі в пам'ять про покійного Карла Лагерфельда, який займав пост креативного директора бренду протягом 54 років.

90-річчя модного Дому Fendi

Рим – особливе місце для італійського Будинку. Саме там Карл Лагерфельд організував масштабне шоу біля знаменитого міського фонтану Треві, який бренд Fendi допомагав відновити, щоб відсвяткувати своє 90-річчя.

Реклама

"Ми відчули неймовірний смуток після відходу Карла, який був душею цього Дому. Це, ймовірно, найдовші стосунки між модним Будинком і дизайнером. У липні ми проведемо в Римі шоу, яке буде присвячене роботі Карла в Fendi", – заявив Бернар Арно на конференції.

Карл Лагерфельд і Сільвія Вентуріні

Хто обійме посаду креативного директора бренду поки ще не відомо, нова колекція буде розроблена творчою командою бренду і Сільвією Вентуріні – креативним директором лінії аксесуарів і чоловічого одягу. Після показу колекцію можна буде побачити на виставці. Деталі про місце і час ще уточнюють.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.