До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Експерименти з денімом у колекції Ksenia Schnaider Resort 2018

Ксенія та Антон Шнайдер продовжують по-своєму інтерпретувати класичні предмети гардеробу. Їхня увага зосереджена на одязі як такому, а їхнім інструментом являється трансформація звичних форм, крою, матеріалів та використання їх по-новому.

Ksenia Schnaider Cruise 2018

Основу круїзної колекції складає денім, Ксенія та Антон Шнайдер продовжують створювати одяг з вінтажних джинсів і пропонують аналогічні моделі, пошиті з нової тканини. Також в колекції з’явився кольоровий денім. Однотонні моделі джисів і варіанти mix – де передня й задня частина різних кольорів. Тканини спеціально пофарбовані на замовлення Ksenia Schnaider. Неяскраві, складні кольори, вигорілі на спекотному сонці – блідо-лимонний, брудно-рожевий, сіро-блакитний та пісочний.

Реклама

Окрім кольорового деніму Ksenia Schnaider презентує лінію верхнього одягу Denim Fur. Унікальна авторська технологія дозволяє досягати від деніму ефекту штучного хутра. Це прогресивна й оригінальна альтернатива натуральному хутру та шкірі. Ідея створення джинсової шуби виникла в процесі роботи в київській студії, де підлога завжди всипана обрізками деніму й товстими бавовняними нитками.

Ksenia Schnaider Cruise 2018

Другою темою для візуальної частини колекції став класичний візерунок "клітинка". Манірність і формальність клітини руйнується наївною штриховкою фломастерами, намальованою Антоном Шнайдером, який завжди відповідає за принти в колекціях, від руки. Щоб остаточно визначитися в розмірі клітинки, Антон проектував принт проектором на сорочки та сукні з макетної тканини і зупинився на двох масштабах малюнка і декількох колірних рішеннях.

У круїзній колекції також знайшлося місце для співпраці, на цей раз з ілюстратором Даляною Поборцевою. Її квіткові композиції та букети прикрашають серію білих футболок. За задумом, кожна футболка one of a kind. Принт ніколи не повторюється, адже Даляні потрібно всього три хвилини щоб намалювати його в своєму айфоні, пальцем, в Notes.

Ksenia Schnaider Cruise 2018

Колекція Ksenia Schnaider Cruise 2018 була представлена в шоурумі YouConcept в Парижі.

Читайте також:

Небо Лондона: осінньо-зимова рекламна кампанія Michael Kors Collection

Річ дня: сумка з колекції Burberry Beasts

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.