До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Еді Сліман показав нову лінію сумок Celine

Новий креативний директор Celine, Еді Сліман, оновив лінію сумок французького бренду. На зміну легендарній сумці-боксу з'явились новоспечені С bag і Triomphe, поповнилася колекція "молодіжними" С charm, а гучна 16 bag з'явилася у великому і маленькому розмірах.

MEDIUM C BAG IN SHINY CALFSKIN

Нова C bag, на відміну від своєї попередниці, доповнена важким ланцюжком і буквою С на застібці. Модель доступна одразу в 14 варіаціях, які різняться за кольором і фактурою: від варіантів з гладкої шкіри до стьоганих сумок і моделей з крокодилової і зміїної шкіри. Поповнила список новинок овальна сумка C charm ідеальний молодіжний варіант, який доступний в двох розмірах і трьох класичних кольорах: червоному, чорному і білому.

Реклама
MEDIUM TRIOMPHE BAG IN CROCODILE

Модель Triomphe виділяється наявністю помітної золотої пряжки і створена для того, щоб носити її через плече. Сумка доступна в червоному, винному, білому, смарагдовому, бежевому і чорному кольорах, а також з крокодилячої шкіри. Що ж стосується чорної версій елегантної і суворої 16 bag, з якою Леді Ґаґа вийшла в серпні цього року, тепер шанувальники бренду можуть її придбати ще в благородних коричневому, пудровому і пильно-блакитному кольорах.

.

<b>Celine11</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.