До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Давньогрецькі боги: CHAKSHYN весна-літо 2020

У новій весняно-літній колекції дизайнери бренду CHAKSHYN протиставляють фірмовий маскулінний крій обов'язковим предметам сучасного жіночого гардеробу і відсиланням до давньогрецького костюма.

Діма і Антон перероблять чоловічий гардероб та заново збирають жіночий під власним кутом: костюмні штани трансформують у деконструйовані спідниці зі складками, об'ємні тренчі оздоблюють струмливими деталями, а спортивні майки перетворюють на сукні з оголеною спиною.

Реклама

Замість прямого цитування дизайнери тонко інтерпретують речі давньогрецького костюма: переносять окремі елементи на строгі жилети і складнопошиті сукні. Діма і Антон надихаються образами давньогрецьких муз, досліджують їх і заново винаходять знакову для цього періоду сукню-хітон – в інтерпретації дизайнерів її конструкція стає спрощеною, а каркаси з драпіруванням перетворюються на повітряні збірки.

У новому сезоні дизайнери також істотно розшили ювелірну лінію – образи доповнюють прикраси з перлами і кристалами, створені в колаборації з дизайнерами Оленою Яструб і Катериною Самокіш.

<b>CHAKSHYN весна лето 2020</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.