До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Dolce & Gabbana зробили пожертву на дослідження коронавіруса

Італійський модний Дім Dolce & Gabbana зробив пожертву Університету Humanitas на підтримку дослідження реакції імунної системи на коронавірус SARS-CoV-2. Його мета – закласти основу для розробки діагностичних і терапевтичних інструментів, які сприяють вирішенню глобальної проблеми.

Доменіко Дольче і Стефано Габбана

Чи розпізнають молекули вродженого імунітету з антитілоподібними функціями коронавірус SARS-CoV-2 і чи відіграють вони захисну роль проти інфекції? Чи можуть вони бути показниками прогресування і тяжкості захворювання у пацієнтів? Такою є мета дослідження, що фінансує Dolce & Gabbana і координує професор Альберто Мантовані, науковий директор і заслужений професор Університету Humanitas. Роз'яснення цих питань може послугувати основою для розробки діагностичних інструментів, таких як біомаркери тяжкості патології.

Реклама
Альберто Мантовані

Фінансування цього дослідницького проєкту зміцнює активну співпрацю Dolce & Gabbana з Університетом Humanitas, який італійський лейбл також підтримує за допомогою стипендій для студентів MedTec School, інноваційної програми навчання в галузі медицини, розробленої Університетом Humanitas і Політехнічним інститутом.

Лабораторія Університету Humanitas

"Ми відчували, що мусимо щось зробити для боротьби з цим руйнівним вірусом, який зародився в Китаї, але загрожує всьому людству. У цих випадках важливо зробити правильний вибір. Ось чому ми подумали, що Університет Humanitas стане ідеальним партнером, чия перевага і людяність роблять його особливою організацією, з якою ми співпрацювали раніше в межах стипендіального проєкту.

Перед обличчям таких масштабних трагедій кожна дія може здатися незначною. Але професор Мантовані розповів нам африканську байку про колібрі: поки всі інші тварини втікали від пожежі в лісі, він летів у протилежному напрямку, аби принести води в спробі загасити вогонь. Ми зрозуміли, що в будь-якому випадку варто щось робити. Навіть дуже маленький жест може мати величезне значення. Підтримка наукових досліджень є для нас моральним обов'язком, і ми сподіваємося, що наш внесок допоможе вирішити цю серйозну проблему", – кажуть Доменіко Дольче і Стефано Габбана.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.