До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Dior Men випустили кросівки з Jordan

Dior Men і Nike Jordan офіційно підтвердили свою співпрацю. На шоу Dior Men Pre-Fall 2020, яке відбулось у Маямі сьогодні вранці, оголосили про першу в історії колаборацію двох брендів. Так, з нагоди 35-річчя знаменитого силуету Nike Air Jordan і дебютної колекції Dior Men у Сполучених Штатах, Кім Джонс показав кросівки Air Jordan I High OG Dior, для розробки яких знадобився рік.

Air Jordan I High OG Dior

Кожну пару кросівок виготовляють в Італії, відповідно до найвищих стандартів. Нова модель створена з ніжної телячої шкіри кольору Dior Grey. Знаменитий логотип Jumpman Wings на кісточці доповнює напис Air Dior, він же дублюється у вигляді гравіювання на підошві. Фірмову емблему Nike Swoosh прикрашає жакардовий візерунок Dior Oblique.

Реклама

"Мені подобається змішувати різні світи та ідеї – Jordan Brand і Maison Dior є символами абсолютної досконалості у своїх галузях", – каже Кім Джонс. "Об'єднати їх у цій колаборації означає запропонувати щось захопливе і справді нове". Купити кросівки Air Jordan 1 High OG можна буде в квітні в обраних магазинах Dior Men по всьому світу.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.