До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Дихання літа: нова колекція українського бренду Marchi

Український бренд одягу MARCHI представив нову колекцію з натурального льону. Вона присвячена українським жінкам – красивим, ніжним, тендітним, які в цей непростий час дивують увесь світ своєю незламністю та сміливістю.

Marchi весна-літо 2022

"MARCHI продовжує надихатися мужністю та силою українок, – говорить засновниця бренду, дизайнерка Валерія Марчі. – Тих, хто пліч-о-пліч з чоловіками захищає нашу країну на полі бою. Лікарок, учительок і всіх тих жінок, які продовжують працювати заради нашої перемоги. Серед них, наприклад, Катерина, яка виготовляє амуніцію для українських військових. І Євгенія, котра зайняла місце керівниці компанії замість чоловіка, який пішов захищати Батьківщину. Наша нова колекція присвячена також і мільйонам українських дівчат, яких війна змусила покинути свої домівки, роботу, навчання, сім’ю, коханих… Вони поїхали в інші країни, стали біженками і там, попри свій фах і освіту, почали працювати в теплицях, в крамницях, прибиральницями. А хтось розпочав свій бізнес у Європі. Кожна з них вірить у перемогу і мріє якомога швидше повернутися додому".

Реклама
Marchi весна-літо 2022
Marchi весна-літо 2022
Marchi весна-літо 2022

В лаконічних силуетах та натуральних кольорах нової колекції MARCHI втілено очікування миру та спокою. А ще – наші спогади про минуле, адже одяг з льону носили наші пращури, і ця тканина ніколи не втрачає своєї актуальності. Льон дарує відчуття свободи, легкості та комфорту навіть у спеку.

Marchi весна-літо 2022
Marchi весна-літо 2022

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.