До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Діти сонця: літня колекція H&M x Sandra Mansour

Останній місяць літа команда H&M зустрічає новою колекцією спільно з ліванським брендом Sandra Mansour, відомим своєю мрійливою ​​й сміливою естетикою. Натхнена роботами художниць й красою природи, колекція вирізняється вигадливим дизайном у природній колірній гамі, де деталі ручної роботи, як-от пишні шлярки й багатошаровість, надають сучасного наснажливого вигляду.

H&M x Sandra Monsour

Називається ця колаборація Fleur du Soleil, що в перекладі з французької означає "Соняшник". Дизайнерка була зачарована тим, як соняшник повертається до сонця. Силуети соняшників прикрашають чисті, ніжні тканини й підкреслюють майстерність авторки.

Реклама
H&M x Sandra Monsour
H&M x Sandra Monsour
H&M x Sandra Monsour

Сандра Мансур заснувала свій модний дім у 2010 році. Її увага до деталей і особлива майстерність, поєднана з натхненням від мистецтва та її оточення в Бейруті, відображуються в кожному виробі. Для колекції Sandra Mansour x H&M Сандра брала натхнення з елементів природи й робіт художниць — Тоєн, Доротеї Таннінг і Бібі Зогбе. Результат — жіночний асортимент суконь, блузок і спідниць, строгий піджак, а також футболка й толстовка c логотипами. Розкльошені форми й шлярки по краях поєднуються з виразними деталями в природній колірній палітрі сірого, чорного, а також кольору слонової кістки.

H&M x Sandra Monsour
H&M x Sandra Monsour
H&M x Sandra Monsour

"Перше, що ви помічаєте в дизайні Сандри Мансур, це мрійливий настрій і справжня краса, але потім ви ще більше захоплюєтеся майстерністю та історіями, які стоять за виробами. У жіночності є щось особливе. Ми пишаємося співпрацею із Sandra Mansour та нетерпляче очікуємо виходу колекції в усьому світі!" — каже Марія Остблом, керівниця відділу дизайну жіночого одягу в H&M.

<b>SandraMonsour</b>

Колекція Sandra Mansour x H&M буде представлена ​​ексклюзивно в крамниці H&M у River Mall із 27 серпня.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.