До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Деталі весільної сукні принцеси Євгенії від Zac Posen

12 жовтня відбулося королівське весілля принцеси Євгенії Йоркської та її коханого Джека Бруксбенка. Офіційна частина минула у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку, де наречений і наречена обмінялися клятвами любові і вірності. Євгенія одягнула сукню від британського бренду Peter Pilotto, яка отримала широкий розголос завдяки персональним символам, які були переплетені на корсетному силуеті до нижньої частини спини, яку наречена спеціально попросила залишити відкритою, щоб показати шрами після операції, перенесеної в дитинстві. Потім послідувала неформальна частина – закрита вечеря у Королівській ложі Віндзорського замку, на яку Євгенія вже одягла шовкове пудрове вбрання, створене американським дизайнером Заком Позеном спеціально для принцеси.

Принцеса Євгенія і Джек Бруксбенк

За словами дизайнера, рушієм під час створення сукні послугувала краса Віндзора і його околиць. Наприклад, колір сукні отримав дуже поетичну назву "рум'янець англійської троянди". Позен розмістив два знімки у себе в Instagram-акаунті, з підписом: "Слідом за найпопулярнішим запитом, такий вигляд мала задня частина сукні до весільної церемонії #whiteroseofyorkembroidery". На фото зображені маленькі делікатні гудзики, рівномірно зшиті позаду сукні і довгий шлейф, що спадає каскадом з плечей. Єдина деталь, яка не потрапила на фото, це делікатні квіти білої йоркської троянди – геральдичний символ будинку Йорків і символ Йоркшира. В оригінальному варіанті троянда прикрасила плечі сукні, щоб вшанувати коріння Євгенії, як принцеси Йоркської.

Реклама

"Створення сукні для особливого дня в королівській родині – це неймовірна честь, – зазначив Позен. – Її витонченість, елегантність і сила – всі ці риси я хотів би бачити в жінках, які обирають наш дизайн.

28-річна принцеса доповнила лаконічний образ сережками зі смарагду і діамантів – весільний подарунок від Бруксбенка, і зібрала частину м'яких локонів діамантовою брошкою, яка раніше належала королеві Вікторії. Таким чином, сукня від Zac Posen зайняла центральну позицію в образі.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.