До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Підтримути баланс: новий екологічний проект Gucci

До міжнародного дня навколишнього середовища в Gucci підготувалися серйозно, за допомогою нового проекту Gucci Equilibrium, який є частиною 10-річного плану по впровадженню глобальної стратегії сталого розвитку бренду.

Фото: equal.gucci.com

Марко Біззаррі, президент і головний виконавчий директор Gucci, поділився: "Gucci – це не та компанія, де ви повинні залишити свої цінності біля входу. Gucci Equilibrium – це енергія і це позитивне мислення для всіх, хто любить наш бренд. Настав час, коли ми всі можемо сприяти глобальним цілям ООН. Відмінний спосіб зробити це – об'єднати людей, поділитися ідеями, інноваціями і досвідом".

Реклама
Фото: equal.gucci.com

На сайті можна буде знайти історії, ідеї і нові дані про зміни в навколишньому середовищі. На сьогодні керівництво Gucci прагне зменшити негативні для екології наслідки завдяки відстежуванню 95% сировини. Gucci став піонером у розробці Scrap-less. Ця програма працює спільно з шкіряними заводами і допомагає трансформувати шкіряну промисловість в одну з найбезпечніших для природи, скорочуючи кількість шкіри, і ефективно зменшуючи витрати енергії, води і хімікатів.

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.