До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Квітка пустелі: колекція ELENAREVA весна-літо 2019

Героїнею нової весняно-літньої колекції бренду ELENAREVA стала сучасна мандрівниця. Дизайнер розмірковує на тему "спокусливої квітки пустелі": авантюризм, п'янкий дух свободи, молодість, погляд, сповнений вогню – цей поетичний образ Олена Рева поміщає на простори пустелі, за кермо класичного "маслкара", досліджує в просторі сучасного офісу. Джерелом натхнення для нової колекції послугували традиції костюмів африканських берберів і творчість американської художниці-модерністки Джорджії О'Кіфф.

ELENAREVA весна-літо 2019

Насичені кольори, (охра, оливковий, гренадин, червоний апельсин), струмливі шифони, плавні лінії барханів, відтворені в принті – данина народам Марокко. Відвертий настрій живопису О'Кіфф дизайнер транслює через переливчасті шовкові текстури, асиметричні лінії та розрізи, квітковий принт, за який відповідала молода художниця Поліна Чоні. Дух мандрів Олена Рева переводить на мову сучасного міста. З колекції легко зібрати багаж модної мандрівниці – тут можна знайти ефектний костюм для ділової зустрічі – широкий жакет і подовжені шорти, спокусливий топ і плаття-бюстьє для світського виходу, сукні-сорочки "на будь-який випадок" і розкішні сарафани для відпочинку на морському узбережжі.

Реклама

<b>рева весна-лето 2019</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.