До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Coperni вдягли Беллу Гадід у сукню з рідкої бавовни

Тиждень моди в Парижі в розпалі – його гості ледве встигають з одного показу на інший, а бренди демонструють результати копіткої роботи за останні пів року. Проте захопити загальну увагу лише одним образом вдалося саме бренду Coperni, який просто на подіумі одягнув топмодель Беллу Гадід у сукню з рідкої бавовни.

Белла Гадід у сукні з рідкої бавовни

Відбувалося це в такий спосіб – Белла Гадід, муза та давня подруга бренду, вийшла практично оголеною на подіум, прикриваючи груди руками. Цієї миті з аерозольних балончиків на неї почали наносити спеціальну рідку бавовну, яка доволі швидко висохла і перетворилася на лаконічну білу сукню, що підкреслює всі вигини її тонкої фігури. Образ вийшов стриманим і елегантним, а про процес нанесення нагадували лише ледь видимі сліди на шкірі моделі.

Реклама

Після тріумфального перформансу та вірального відео, яке облетіло весь світ, команда Coperni розкрила подробиці цього чаклунства. Виявляється, цей інноваційний продукт створив іспанець Манель Торрес, який працював над його складом близько 20 років. Також модель Анні Баррос показала, яким ще міг бути цей образ.

<b>Bella_Hadid_Coperni</b>

У лондонському інноваційному центрі біотехнологій якраз на ній тестували довгу варіацію цієї сукні, але під час випробувань таки вирішили зупинитися на середній довжині, в якій точно зручніше дефілювати. Белла Гадід зробила це приголомшливо.

Белла Гадід у сукні з рідкої бавовни

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.