До Vogue UA Conference 2023 залишилося
SOLD OUT

Що слід знати про літню капсулу Jil Sander+

Креативні директори Jil Sander, Люк і Люсі Мейєри, представили нову літню капсулу Jil Sander +.

Мейєри непомітно запустили лінію Jil Sander+ на початку 2019 року як додаток до головного сегменту бренду. "Під час роботи над основними колекціями ми відчули, що існує реальна потреба в речах, які ми пропонуємо в лінії Plus", – сказала Люсі. – Головна лінія призначена для життя в місті, заходів, роботи. Але якщо ви вирушаєте на вихідні в село або на природу, вам потрібен інший тип гардероба, більш функціональний. З іншим кроєм, тканиною і навіть настроєм".

Реклама

"Ми з Люсі родом з місць, які, скажімо, були далекими від центру міста", – каже Люк про свою молодість у канадських горах, неподалік Тихого океану, і про рідне місто Люсі в швейцарських Альпах. "Велика частина роботи досить автобіографічна. Ми подумали, що нам потрібно? Чого нам не вистачає? Що ми хочемо? Ідея Plus народилася з цього контексту".

У дизайнерів є чітке уявлення про вигляд ідеальних літніх речей першої необхідності. Усі запропоновані каптани, сорочки та комбінезони створені у світлих тонах невагомих форм. Те, що ви точно не знайдете в дочірній лінії Jil Sander, – це it-фактор в його традиційному розумінні. "Нам було цікавіше зібрати докупи речі, які ми вважаємо необхідними, але в той же час дуже красивими", – каже Люк.

<b>jil sander +</b>

Не слідуй за модою — відчувай її

Підписатися

Ще в розділі

Популярне на VOGUE

Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтесь з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності, та погоджуєтесь на використання файлів cookie.